Jak se s kreditní kartou zacházet?

Obsah

Jak se s kreditní kartou zacházet?

Jak se s kreditní kartou zacházet?

Jestliže se však s kreditní kartou naučíte zacházet a budete útratu hradit v bezúročném období, můžete si svůj rozpočet naopak vylepšit. Některé kreditní karty totiž vrací procenta z nákupů, přináší bonusy v rámci partnerských programů, slevy, pojištění... Pokud o kreditní kartě uvažujete, zjistěte si co nejvíce informací a projděte ceníky.

Proč je kreditní karta Cetelem úročena?

Jen pozor, tyto výběry jsou okamžitě úročeny, nevztahuje se na ně bezúročné období. Kreditní karta od Cetelemu umí vybírat hotovost prostřednictvím služby Cashback (výběr je zdarma) až do 1 500 Kč, pokud u obchodníka platíte alespoň 300 Kč.

Jaký je poplatek za kreditní kartu?

Karta vrací 1 % z každého nákupu zpět na účet kreditní karty, měsíčně až 1 000 Kč. Bezúročné období činí 55 dní, měsíční poplatek za kartu dělá 50 Kč.

Co vám přináší kreditní karta?

Některé kreditní karty totiž vrací procenta z nákupů, přináší bonusy v rámci partnerských programů, slevy, pojištění... Pokud o kreditní kartě uvažujete, zjistěte si co nejvíce informací a projděte ceníky. Zvažte, k čemu kartu budete využívat, kde budete platit a komu.

Související příspěvky: