Jaké jsou pudry na koberec?

Obsah

Jaké jsou pudry na koberec?

Jaké jsou pudry na koberec?

V dnešní době existují na trhu speciální pudry na koberec, které slouží právě k jejich provonění. Prášek se aplikuje na koberec, nechá se působit doporučenou dobu a poté se důkladně vyluxuje. Prášek by měl z koberce pohltit nepříjemné pachy, provonět ho a dodat mu svěžest.

Jak odstranit zápach z koberce?

V případě, že nepomohl postup s jedlou sodou, může zkusit odstranit zápach z koberce pomocí octa, který aplikujete rozprašovačem na zapáchající místo. Roztok nechte působit zhruba 15 minut a po uplynutí doby odsajte čistým hadříkem ocet z koberce. Poté čištěnou oblast propláchněte čistou vodou, nebo proveďte alespoň postřik.

Proč zatuchlinou koberec smrdí?

Zatuchlinou koberec smrdí většinou v případě, že je umístěný v trvale vlhkém a nevětraném prostředí. V takovém případě je dobré zvážit, zda koberec nedat jinam. Boj se zápachem jinak bude doslova nekonečný. Někdy může být zápach způsobený špatným způsobem mokrého čištění nebo nedostatečným větráním.

Jak odstranit skvrny z koberce?

V případě, že zjistíme výskyt čerstvé skvrny včas, postupujeme následujícím způsobem: 1 Nejprve musíme zabránit vsáknutí co největšího množství moči do vlákna koberce a podkladu koberce. Na ještě čerstvou a... 2 Postižené místo propláchneme čistou studenou vodou a následně hned odsajeme ideálně vysavačem s mokrým vysáváním vodu z... 3 Poté na postižené místo aplikujeme odstra�... More ...

Související příspěvky: