Jak usnadnit práci s aplikací Google?

Obsah

Jak usnadnit práci s aplikací Google?

Jak usnadnit práci s aplikací Google?

Práci s aplikací Mapy Google si na svém mobilním zařízení můžete usnadnit i pomocí gest, jako je otáčení, naklánění nebo přiblížení. Jak měnit velikost mapy a textu, přibližovat, otáčet a naklánět v Mapách Google. Pokud chcete urychlit hledání míst a tras ve svém okolí, můžete mapu vycentrovat podle své aktuální polohy.

Jak usnadnit práci s mapou Google?

Chcete-li na mapě zobrazit větší podrobnosti, můžete ji přiblížit nebo oddálit. Práci s aplikací Mapy Google si na svém mobilním zařízení můžete usnadnit i pomocí gest, jako je otáčení, naklánění nebo přiblížení. Jak měnit velikost mapy a textu, přibližovat, otáčet a naklánět v Mapách Google.

Jak používat Mapy Google na počítači?

Mapy Google můžete používat na počítači, telefonu nebo tabletu k hledání a objevování míst a cest. Na počítači otevřete Mapy Google. Na telefonu nebo tabletu použijte aplikaci Mapy Google. Tento průvodce vás naučí začít rychle používat Mapy Google. Uložte si adresu domova a zaměstnání, abyste je nemuseli zadávat vždy znovu.

Můžete použít Mapy Google na svém počítači?

Mapy Google můžete na svém počítači, telefonu či tabletu používat různými způsoby. Můžete provádět například činnosti, které uvádíme níže. Tip: Některé funkce mohou být v určitých oblastech nedostupné. Vyhledávejte místo nebo kategorii místa, nedávná vyhledávání nebo trasu.

Související příspěvky: