Kde si aplikaci Netflix stáhnout?

Obsah

Kde si aplikaci Netflix stáhnout?

Kde si aplikaci Netflix stáhnout?

Jestli Netflix v hlavním menu nebo na dálkovém ovladači nevidíte, má vaše zařízení zřejmě vlastní nabídku aplikací, kde si můžete aplikaci Netflix stáhnout. Pokud nabídku aplikací nebo samotnou aplikaci Netflix nemůžete najít, kontaktujte výrobce svého zařízení, abyste zjistili, jak se k Netflixu můžete dostat.

Co je Netflix streamovací služba?

Netflix je streamovací služba, která nabízí pestrý výběr oceňovaných TV pořadů, filmů, anime, dokumentů a dalšího, vše dostupné na tisících zařízení s možností připojení k internetu. Dívejte se podle libosti kdekoli budete chtít, a to bez jediné reklamy a za jeden nízký měsíční poplatek.

Jak nastavit účet Netflixu na počítači?

V tomhle článku se dozvíte víc o fungování Netflixu na počítači nebo tabletu s Windows, jak si nastavit účet a odhlásit se z něj. Pokud nevíte, jestli na vašem zařízení funguje Netflix, postupujte podle návodu v části „Nastavení Netflixu“. Aplikace Netflix je k dispozici pro Windows 8 a novější.

Jak nastavit aplikaci Netflix?

Pokud nevíte, jestli na vašem zařízení funguje Netflix, postupujte podle návodu v části „Nastavení Netflixu“. Aplikace Netflix je k dispozici pro Windows 8 a novější. Pokud používáte starší verzi Windows, můžete si Netflix.com pouštět v prohlížeči.

Související příspěvky: