Jak nastavit okno Chrome na počítači?

Obsah

Jak nastavit okno Chrome na počítači?

Jak nastavit okno Chrome na počítači?

Windows 7: Až bude vše hotovo, otevře se okno Chromu. Windows 8 a 8.1: Zobrazí se uvítací obrazovka. Klikněte na Další a vyberte výchozí prohlížeč. Windows 10: Až bude vše hotovo, otevře se okno Chromu. Poté můžete Chrome nastavit jako výchozí prohlížeč. Na počítači s Windows klikněte na nabídku Start: nebo . Klikněte na Spustit.

Co dělat, když je na disku počítače pro Chrome dostatek místa?

Pokud na disku počítače pro Chrome není dostatek místa, může docházet k potížím. Uvolněte prostor na pevném disku smazáním nepotřebných souborů, jako jsou například dočasné soubory, soubory uložené v mezipaměti prohlížeče nebo staré dokumenty či programy. Stáhněte si Chrome znovu z adresy google.com/chrome. Zkuste ho znovu nainstalovat.

Jak nastavit Chrome na počítači?

Poté můžete Chrome nastavit jako výchozí prohlížeč. Na počítači s Windows klikněte na nabídku Start: nebo . Klikněte na Spustit. Do pole Spustit zadejte příkaz regedit. Klikněte na OK Ano. V okně Editor registru otevřete uzel HKEY_LOCAL_MACHINE\\SOFTWARE\\Google\\Update\\Clients\\ .

Jak opravit řetězec Chrome?

Klikněte pravým tlačítkem na řetězec {430FD4D0-B729-4F61-AA34-91526481799D}. Klikněte na Smazat. Zavřete Editor registru. Pokuste se Chrome znovu nainstalovat. Pokud potřebujete pomoc, kontaktujte administrátora systému. Systémový disk je plný. Problém vyřešíte uvolněním místa na systémovém disku (obvykle disk C:).

Související příspěvky: