Jak vypadají sestříhané vlasy?

Obsah

Jak vypadají sestříhané vlasy?

Jak vypadají sestříhané vlasy?

Sestříhané účesy vypadají naopak velmi přitažlivě. S věkem vlasy poněkud těžknou, díky čemuž je pak úprava takového účesu oproti dospívání daleko snazší. Velkou výhodou jemných a větších vln je, že si je může dovolit každá žena bez ohledu na to, jaký má tvar obličeje. Prameny by ale neměly být moc dlouhé, maximálně po lopatky.

Co se nehodí na dlouhých vlasech?

Sestříhané účesy na dlouhých vlasech se nehodí pro jemné a řídké vlasy. V délkách by působily příliš řídce. Pokud si ale jemné vlasy zkrátíte jako mikádo nebo kratší, vše je úplně naopak – jemné vlasy

Co se týče délky vlasů?

Prameny by ale neměly být moc dlouhé, maximálně po lopatky. Když jsou vlasy delší, začínají obvykle vypadat neupraveně. Krátké ofinky jsou výsadou mladých extravagantních dam, pokud ale nezvolíte rovně střiženou ofinu, ale delší a sestříhanou, možná budete sama překvapena, kolik let vám to ubere.

Jak se zbavit odstínů vlasů?

Podle vizážistů je důležitý nejen účes, ale i barva vlasů. S přibývajícím věkem by se ženy měly pomalu a jistě zbavovat tmavých až černých odstínů. Světlejší barvy totiž dokáží zjemnit rysy a potlačit i mimické vrásky.

Související příspěvky: