Proč jsou těstoviny nejoblíbenější?

Obsah

Proč jsou těstoviny nejoblíbenější?

Proč jsou těstoviny nejoblíbenější?

Těstoviny jsou bezpochyby nejoblíbenějším jídlem, pokud chcete uvařit rychle a tak, aby si všichni pochutnali. Kromě balíku špaget navíc nepotřebujete příliš mnoho dalších surovin. Možná i naopak - ty nejjednodušší kombinace jsou často ty nejlepší! 16. 06. 2017

Jak uvařit těstoviny?

POSTUP 1 Uvařte těstoviny dle návodu. Slijte je, ale nechte si bokem 1/2 šálku vody z těstovin. 2 V hrnci nebo vyšší pánvi rozehřejte máslo na střední teplotu. Přidejte prolisovaný česnek a smažte 2-3 min. Přidejte uvařené těstoviny a listy špenátu. ... 3 Přidejte 1/4 šálku parmezánu a zamíchejte. Osolte a opepřete čerstvě mletým pepřem. 4 Přendejte těstoviny do větší mísy, posypte zbylým parmezánem a hned podávejte.

Které těstoviny můžete mít na stole?

Dokonalým příkladem jsou například spaghetti alio olio e peperoncino - na ty vám stačí těstoviny, olivový olej, česnek a chilli. Do čtvrt hodiny můžete mít na stole autentickou "Itálii" za pár korun.

Jak připravit těstoviny s minimem surovin?

Recepty na těstoviny, které připravíte s minimem surovin Autor: Italská pasta nejen těstoviny Spaghetti Aglio, Olio e Peperoncino Těstoviny jsou bezpochyby nejoblíbenějším jídlem, pokud chcete uvařit rychle a tak, aby si všichni pochutnali.

Související příspěvky: