Co jsou ovládací pneumatické ventily?

Obsah

Co jsou ovládací pneumatické ventily?

Co jsou ovládací pneumatické ventily?

Ovládací pneumatické ventily slouží k ovládání pneumatických válců nebo ovládání jiných pneumatických mechanismů tlakovým vzduchem. Funkce ventilů se zpravidla značí dvěma čísly oddělenými lomítkem, nejpoužívanější typy jsou 3/2; 5/2; a 5/3.

Jaké jsou rozměry pneumatik?

Značení a vlastnosti pneumatik Rozměry pneumatik. Šířka pneumatiky je uváděna v milimetrech, měří se mezi bočnicemi.. Boční profil, jde o procentuální poměr výšky k šířce (tedy 55 % z 205 milimetrů). Průměr ráfku (kola) je uváděn v palcích.. Nosnostní index, nebo také hmotnostní index, udává jaké maximální zatížení může jedna pneumatika unést.

Jaké jsou nejlepší ventily pro kola?

Jsou testovány na vysokou odolnost proti vlivu ozónu až na 6 let, aby nedocházelo k popraskání pryžového těla ventilů . Ventily jsou nejdůležitější součástí celého kola, proto dbáme na vysokou kvalitu a bezpečnost námi dodávaných ventilů. Spolu s ventily nabízíme široký sortiment ventilového příslušenství, pro snadnější montáže a použití ventilů.

Jaký je průměr pneumatiky v milimetrech?

Například velikost pneu 185/60 R 14 82 H podává tyto informace: 185 Šírka pneumatiky v milimetrech 60 Poměr nominální výšky pneu k nominální š ... R Typ konstrukce kostry ("R" radiální, "D" ... 14 Nominální průměr příslušného disku v pal ... 82 Hmotnostní index 1 more rows ...

Související příspěvky: