Jak odstranit duplikáty?

Obsah

Jak odstranit duplikáty?

Jak odstranit duplikáty?

Nejjednodušší způsob, jak odstranit duplikáty, je použití speciálního tlačítka na pásu určeném k tomuto účelu. Vyberte celý rozsah tabulky. Přejděte na kartu "Data" . Klikněte na tlačítko "Odstranit duplikáty" . Je umístěn na pásu v panelu nástrojů "Práce s daty". Otevře se okno pro odstranění duplicit.

Jak na odstranění duplicit v počítači?

Jak na odstranění duplicitních souborů v počítači? 1 Anti-Twin. Velmi jednoduchou a kvalitní aplikací pro hledání duplicit je program Anti-Twin. ... 2 Duplicate Cleaner. Ještě o málo jednodušší aplikací než Anti-Twin je Duplicate Cleaner. Je ještě více přizpůsobena obyčejným uživatelům a přitom její funkční výbava je téměř totožná. 3 jwDuplFiles. Velmi dobře při vyhledávání duplicit poslouží i program jwDuplFiles. Jeho hlavní předností je kromě češtiny opravdu přehledné rozhraní.

Jak vyhledat duplicitní soubory?

Pak už stačí jen kliknout na tlačítko Vyhledat duplicitní soubory. Dojde k přepnutí do druhé záložky. Po ukončení hledání už lze vidět, které soubory se na disku válejí ve více kopiích. Odtud můžete soubory prohlížet a označovat nepotřebné ke smazání. Význam značení ukazuje legenda, která se automaticky zobrazí.

Jak odebrat duplicity?

Odebrat duplicity - Excel 1 Cílem. Cílem je odebrat duplicitní hodnoty - tj. ty které se v tabulce opakují, princip je vidět na animovaném "gifu". 2 Zdrojová tabulka. Pro ukázkové příklady budu používat podobnou tabulku jako je na následujícím obrázku. Soubor Zdrojová... 3 Pro jeden sloupec. Pro první krok si použijeme tabulku z List 1. Vyberte první buňku v tabulce. Z karty... More ...

Související příspěvky: