Jaký je nový iPhone 6S?

Obsah

Jaký je nový iPhone 6S?

Jaký je nový iPhone 6S?

iPhone 6s. Stříbrný, vesmírně šedý, zlatý a růžově zlatý. 4,7palcový Retina HD displej. Jeden 12MP širokoúhlý fotoaparát s HDR a nahráváním 4K videa při 30 fps. 5MP fotoaparát FaceTime HD s HDR a nahráváním 720p HD videa při 30 fps. Touch ID pro bezpečné ověřování a Apple Pay.

Jaký je nový iPhone 7 Plus?

iPhone 7 Plus. Černý, stříbrný, zlatý a růžově zlatý. 5,5palcový Retina HD displej. Voděodolnost až 30 minut v hloubce do 1 metru (IP67)3. Dvojitý 12MP fotoaparát (širokoúhlý objektiv a teleobjektiv) s portrétním režimem, HDR a nahráváním 4K videa při 30 fps.

Proč se první iPhone představil před 11 lety?

První iPhone se představil před 11 lety a asi nebudeme daleko od pravdy, když řekneme, že by se dnes Steve Jobs pořádně divil. To že první iPhone změnil mobilní svět je téměř jisté, dnešní iPhony však se svým pradědečkem mají opravdu jen velmi málo společného.

Jaká je velikost displeje Apple?

Zápatí Apple. Displej má zakulacené rohy, které kopírují jeho krásný zaoblený design a jsou vepsané v obdélníku. Když se obrazovka změří jako běžný obdélník, má úhlopříčku 5,85 palce (iPhone 11 Pro, iPhone XS, iPhone X), 6,46 palce (iPhone 11 Pro Max, iPhone XS Max) nebo 6,06 palce (iPhone 11, iPhone XR).

Související příspěvky: