Jak najít soubor DLL v počítači?

Obsah

Jak najít soubor DLL v počítači?

Jak najít soubor DLL v počítači?

Pokud jste omylem smazali soubor DLL, můžete se pokusit najít v počítači Koš. Přejděte do koše svého počítače, najděte soubor DLL a kliknutím na "Obnovit" rozbalte soubor DLL do původního umístění. Pokud jste do koše vložili mnoho souborů, stačí do vyhledávací lišty zadat "DLL" a získat rychlé soubory DLL.

Jak odstranit chybějící DLL soubor systému Windows?

Dále je-li chybějící soubor DLL soubor systému Windows, stáhněte novou kopii z spolehlivé online adresáře knihovny DLL. Ale podmínkou je, že web je bezpečný a efektivní. Pokud víte, že soubor DLL, který je odstraněn, můžete obnovit chybějící DLL soubor stáhnout.

Jak opravit soubor DLL?

Nedávno aplikace někdy instalace přepíše existující soubor DLL s nekompatibilní nebo neplatný soubor DLL. Škodlivý program byl odstraněn nebo poškozen soubor DLL. Špatná instalace programu poškozen jeden nebo více souborů, které způsobují DLL chyby.

Kde lze soubory DLL spustit?

Aplikace mohou volat na tyto soubory DLL, když potřebují tuto činnost vykonávat. Soubory DLL jsou spousty spustitelných (EXE) souborů, s výjimkou, že soubory DLL nelze přímo spustit v systému Windows. Jinými slovy, nelze dvojitým kliknutím na soubor DLL spustit stejným způsobem jako soubor EXE.

Související příspěvky: