Co je rozdíl mezi PS4 Pro a PS4 Pro?

Obsah

Co je rozdíl mezi PS4 Pro a PS4 Pro?

Co je rozdíl mezi PS4 Pro a PS4 Pro?

Hry pro PS4 pojedou na PRO verzi, nemusíte hledat speciální edici. PS4 PRO je tak spíše vylepšení stávající konzole, nedá se říci, že by šlo o novou generaci konzolí. Hlavní rozdíly jsou ve výbavě a výkonu. Takže jaký je rozdíl mezi Playstationem 4 a Playstationem 4 PRO? Hlavní rozdíl spočívá ve výkonu.

Kde je platforma PS4 vydaná?

Na platformě vydané v Severní Americe budou moci hráči sdílet své obrázky a videa se svými přáteli na Facebooku a snímky z her na síti Twitter. Platforma PS4 vylepšuje sledování her a hráčům umožní vysílat hru v reálném čase.

Jaký je pevný disk na PS4 4?

Pevný disk slouží v Playstationu 4 pro ukládání herních dat, stažené hry, video obsah, ukládání video souborů s nahranými hrami, pro obrázky a další. Jaký pevný disk mohu použít? Playstation 4 používá pevný disk 5400 RPM SATA II.

Co je větší výpočetní výkon na PS4?

Playstation 4 nabízí 10x větší výpočetní výkon jak Playstation 3. Konzole má 8GB vysokorychlostních GDDR5 paměti, osmi jádrový CPU x86 a výkonný grafický čip. Lze tak říci, že vývojáři mohou vytvářet větší a podrobnější světy, než jak tomu bylo na PS3.

Související příspěvky: