Kde se nachází Západní Virginii?

Obsah

Kde se nachází Západní Virginii?

Kde se nachází Západní Virginii?

Základní informace o Západní Virginii 1 Anglický název státu:West Virginia 2 Zkratka státu: WV 3 Hlavní město:Charleston 4 Největší město:Charleston 5 Rozloha:62 755 km² (41. největší stát USA) 6 Počet obyvatel: 1 855 413 (38. nejvyšší v USA) 7 Časové pásmo:EST (UTC-5), v létě EDT (UTC-4) 8 Další informace: maximální rychlost v Západní Virginii, aktuální čas v Západní Virginii, minimální mzda v Západní Virginii

Kdo je Západní Virginie?

Západní Virginie (West Virginia) je venkovský, hornatý stát na severovýchodě země. V USA patří mezi ty nejchudší, pokud bychom porovnávali HDP samotné Západní Virginie s ostatními státy světa, bude v žebříčku zhruba na úrovni Iráku.

Co jsou divoká prasata?

Divoká prasata jsou velmi plachými, skrytě žijícími tvory. Díky vysoké míře osídlení krajiny člověkem byla postupně nucena přesunout svoji původně denní aktivitu do nočních hodin. Jedná se o zvířata velice společenská trávící život v rodinných tlupách.

Jak se pohybují divoké prasata?

Divoká prasata se pohybují v tlupách založených na rodinných vztazích. Avšak staří samci jsou samotáři a k tlupám se připojují pouze v období páření. Samice přivádí na svět tři až dvanáct selat od března do června po necelých čtyřech měsících březosti.

Související příspěvky: