Co se týče kontejnerů?

Obsah

Co se týče kontejnerů?

Co se týče kontejnerů?

Vzhledem k tomu, že se jedná o typizovaný výrobek, který musí obstát vždy u stejných zátěžových zkoušek, jsou kontejnery od různých výrobců v ohledu kvality vesměs stejné. Délka Šířka Výška Délka Šířka Výška Hmotnost (Kg)

Jak použít námořní kontejnery?

Použité námořní kontejnery mají univerzální využití. Podle společnosti Containex, která s nimi rovněž obchoduje, v nich zákazníci skladují pneumatiky i další, například stavební materiály. Anebo z nich můžete postavit dům. Třeba takovýhle: Hádejte, z čeho je postavený tento dům?

Které jsou nejlevnější kontejnery?

Zapáchající kusy patří zpravidla k nejlevnějším. Přibližně tisícikorunu si prodejci účtují za to, že kontejner naloží na nákladní auto. Použité námořní kontejnery mají univerzální využití. Podle společnosti Containex, která s nimi rovněž obchoduje, v nich zákazníci skladují pneumatiky i další, například stavební materiály.

Jaké jsou rozměry kontejnerů?

Kromě rozměrů se kontejnery liší i stavem a konstrukcí, přičemž jen některé z nich jsou vhodné k přestavbě na obytný objekt. Velké terminály různých firem mají na místě i stovky kontejnerů a desítky z nich stojí na zemi připravené k prohlédnutí. Všímejte si i zdánlivých detailů.

Související příspěvky: