Proč se prsa začínají růst v pravém slova smyslu?

Obsah

Proč se prsa začínají růst v pravém slova smyslu?

Proč se prsa začínají růst v pravém slova smyslu?

Postupně se začnou prsa vyvíjet u dívek někdy na prvním stupni základní školy, nejde však ještě o růst v pravém slova smyslu. Mnoho dívek se občas v tomto období ptá sama sebe, proč prsa přestala růst? Určitá fáze útlumu totiž nastává až do puberty – právě puberta je tím pravým obdobím, kdy prsa začínají růst v pravém slova smyslu.

Kdy dojde k zastavení růstu prsou?

Po porodu by mnoho žen čekalo, že opět dojde k zastavení růstu prsou – ano dojde, ale ne vždy se vrátí do původní velikosti. V některých případech si tak mohou prsa zachovat svůj objem, který nabraly během těhotenství. Druhým protipólem ale je, že mnoho žen má po kojení prsa povislá, zvrásněná a zkrátka ne příliš estetická.

Zajímá vás, kdy přestávají prsa růst?

Zajímá vás, kdy přestávají prsa růst? Možná budete zjištěním překvapeny. Ženy se o svá ňadra zajímají po celý svůj život, nejdříve je zajímá růst prsou jako dívky, později se snaží své poprsí vylepšit v dospělosti – ať už zvětšit, zpevnit nebo i dokonce zmenšit.

Co když prsa přestala růst?

A co když prsa přestala růst? Postupně se začnou prsa vyvíjet u dívek někdy na prvním stupni základní školy, nejde však ještě o růst v pravém slova smyslu. Mnoho dívek se občas v tomto období ptá sama sebe, proč prsa přestala růst?

Související příspěvky: