Kde je opice?

Obsah

Kde je opice?

Kde je opice?

Tam, kde je Opice, se vždycky něco děje, jsou to vůdčí typy, ale jen neradi přiznávají vlastní chyby, a tak ze všeho raději viní ostatní. Lidé narození v roce Opice jsou chytří, rychlí, zábavní a smyslní. Mají divoký, rtuťovitý temperament a mohou být neuvěřitelně nepořádní a neukáznění.

Jaké jsou plány zrozenců opice?

Někteří zrozenci Opice mohou plánovat přírůstek do rodiny a také vylepšení stávajícího bydlení. Přichází klidnější období, kdy by jejich pozornost měla být zaměřena do jejich nitra a více času by měli věnovat sobě i své rodině.

Proč se lidé narodili v roce opice?

Lidé narození v roce Opice jsou chytří, rychlí, zábavní a smyslní. Mají divoký, rtuťovitý temperament a mohou být neuvěřitelně nepořádní a neukáznění. Nervozita, nadměrná aktivita a nedostatek trpělivosti jsou důvodem, proč se Opice často vystavují nejrůznějším nebezpečím, a ohrožují tak své šance na úspěch.

Proč jsou opice energičtí?

Jsou energičtí fyzicky i duševně a často se nedovedou ve svých vášních ovládat. Tam, kde je Opice, se vždycky něco děje, jsou to vůdčí typy, ale jen neradi přiznávají vlastní chyby, a tak ze všeho raději viní ostatní. Lidé narození v roce Opice jsou chytří, rychlí, zábavní a smyslní.

Související příspěvky: