Jaké jsou stravovací návyky lidí, kteří jedí avokádo?

Obsah

Jaké jsou stravovací návyky lidí, kteří jedí avokádo?

Jaké jsou stravovací návyky lidí, kteří jedí avokádo?

Studie z nedávné doby zkoumala stravovací návyky a zdraví lidí, kteří jedí avokádo. Vědci analyzovali data 17 567 účastníků průzkumu NHANES v USA a zjistili, že konzumenti avokáda jsou mnohem zdravější, než lidé, kteří avokádo nejí.

Jak velké je avokádo?

Některé druhy váží pouhých 220 gramů a jiné třeba i 1,4 kg. Avokádo je velmi výživné a obsahuje širokou škálu živin, včetně 20 různých vitamínů a minerálních látek. Obsahuje vitamín K, C, B5, B5, E, A, B1 (thiamin), B2 (riboflavin), B3 (nacin), kyselinu listovou a prvky jako draslík, hořčík, mangan, měď, železo, zinek a fosfor.

Jak udělat avokádové mističky?

Avokádové mističky vyndejte z trouby a každou půlku posypte na kousky rozlámanou opraženou slaninou. Podávejte s tousty, na které si avokádo s vejci rozetřete, a solí a pepřem na dochucení. Nesmíme samozřejmě zapomenout ani známé a oblíbené guacamole. Ukážeme vám, že se dá udělat i velmi originálně:

Proč Avokádo obsahuje více draslíku?

Avokádo neobsahuje cholesterol ani sodík. Má nízký obsah nasycených tuků. 2. Avokádo obsahuje více draslíku než banány Draslík je prvek, kterého většina lidí nemá dost. Tato živina pomáhá udržet elektrické gradienty v buňkách těla a má různé funkce. Avokádo ma velmi vysoký obsah draslíku.

Související příspěvky: