Jak se udělit řidičský průkaz?

Obsah

Jak se udělit řidičský průkaz?

Jak se udělit řidičský průkaz?

Řidičské průkazy: Skupiny, podskupiny, druhy vozidel a minimální věk pro udělení 1 I „auto“ můžete řídit už od patnácti let 2 Na velkou motorku můžete až ve čtyřiadvaceti 3 Na skútr do 125 cm3 a 11 kW vám stačí řidičák na auto 4 Pozor, na dodávku s vlekem potřebujete rozšíření řidičského průkazu More ...

Kdo je řidičský průkaz SK. A1?

Řidičský průkaz sk. A1. lehké motocykly s postranním vozíkem nebo bez něj o výkonu nejvýše 11 kW a s poměrem výkonu/hmotnosti nejvýše 0,1 kW/kg a se zdvihovým objemem spalovacího motoru nepřevyšujícím 125 cm3; tříkolová motorová vozidla o výkonu nejvýše 15 kW. 16 let.

Co je řidičský průkaz sk. C?

Řidičský průkaz sk. C. motorová vozidla (s výjimkou traktorů a vozidel skupiny C1), jejichž největší povolená hmotnost převyšuje 3 500 kg s nejvýše 8 místy k sezení kromě místa řidiče, ke kterým smí být připojeno přípojné vozidlo o největší povolené hmotnosti nepřevyšující 750 kg.

Jaký je řidičský průkaz SK. B1?

Řidičský průkaz sk. B1. čtyřkolová motorová vozidla (s výjimkou vozidel skupiny AM), jejichž výkon nepřevyšuje 15 kW a hmotnost v nenaloženém stavu nepřevyšuje 400 kg nebo 550 kg u vozidel určených k přepravě zboží. 17 let.

Související příspěvky: