Jak změnit předplatné na Netflix?

Obsah

Jak změnit předplatné na Netflix?

Jak změnit předplatné na Netflix?

Jak změnit předplatné Netflixu: 1 Přihlaste se na Netflix.com a navštivte stránku Účet. 2 V sekci Informace o předplatném vyberte Změnit předplatné. (Pokud neuvidíte tlačítko Změnit předplatné, kontaktujte nás... 3 Pak uvidíte stránku, na které si můžete prohlédnout dostupná předplatná a jejich ceny. Vyberte požadovaný plán a vyberte... 4 Vyberte Potvrdit změnu nebo Potvrdit. Va�... More ...

Jak najít další pořad na Netflixu?

Pokud chcete najít nějaký další pořad, vyhledejte ho podle názvu, nebo si projděte doporučení od Netflixu. Jakmile se začnete dívat a hodnotit pořady, naše doporučení pro vás najdou na Netflixu obsah, který by se vám mohl líbit.

Co je to Netflix?

Pokud jste se ještě nezaregistrovali a chtěli byste se dozvědět další informace, přejděte do sekce Co je to Netflix? Když otevřete aplikaci nebo webové stránky Netflix a vyberete možnost Přihlásit se, dostanete se do svého účtu a můžete se začít dívat na seriály a filmy.

Jak začít členství na Netflixu?

Vítejte na Netflixu! Jsme velmi rádi, že jste se k nám přidali, a těšíme se, až vám pomůžeme využít vaše členství naplno. Níže najdete užitečné informace o tom, jak začít. Pokud tady potřebné informace nenajdete, zkuste se podívat do našeho Centra zákaznické podpory.

Související příspěvky: