Jak nastavit nastavení přehrávání na Netflix?

Obsah

Jak nastavit nastavení přehrávání na Netflix?

Jak nastavit nastavení přehrávání na Netflix?

Vyberte možnost Účet. V sekci Můj profil vyberte možnost Nastavení přehrávání. V sekci Využití dat vyberte možnost Vysoké .. Úprava tohoto nastavení může zvýšit využití dat na vašem zařízení. Vyberte možnost Uložit. Zkuste znovu spustit Netflix. Pamatujte, že nastavení přehrávání se určuje pro každý profil zvlášť.

Jak sledovat Netflix na počítači?

Netflix můžete sledovat taky na počítači přes webový prohlížeč. Ověřte si, jaké systémové požadavky musí splňovat webový prohlížeč a jaké jsou naše doporučené rychlosti internetu, abyste si mohli užít dokonalou podívanou.

Co je to Netflix?

Co je to Netflix? 1 TV pořady a filmy. Obsah Netflixu se v jednotlivých oblastech liší a postupně se může měnit. Můžete si vybrat z pestré... 2 Podporovaná zařízení. Netflix můžete sledovat na jakémkoli zařízení připojeném k internetu, na kterém je k dispozici... 3 Předplatné a ceny. Jednotlivé druhy předplatného se liší v tom, na kolika zařízeních může sledovat Netflix... More ...

Jak funguje streamovací služba Netflix?

Netflix je streamovací služba, která funguje na zařízeních připojených k internetu. Naši členové se po zaplacení předplatného můžou dívat na TV pořady a filmy bez reklam. Na zařízeních se systémem iOS, Android nebo Windows 10 si navíc můžete TV pořady a filmy stáhnout a dívat se i bez připojení k internetu.

Související příspěvky: