Co je součástí hry The Sims 4?

Obsah

Co je součástí hry The Sims 4?

Co je součástí hry The Sims 4?

Základní hru The Sims 4 lze obohatit o dodatky, které do simulace přinášejí nové možnosti, ať už v podobě profesí, bydlení či domácích mazlíčků. Hru lze momentálně rozšířit o tyto dodatky: Hurá do práce, Společná zábava, Život ve městě, Psi a kočky, Roční období a Cesta ke slávě .

Jak nainstalovat hry The Sims 4?

Pro spuštění hry The SIMS 4 je zapotřebí nainstalovat herní službu Origin. Pokud se nemůžete ve hře pohnout nebo chcete zjistit, jak se mohou Simíci zamilovat nebo rychle vydělat peníze, mrkněte na náš článek Cheaty na The Sims 4.

Jak dlouho trvá hra The Sims 4?

Trvá jen po dobu pěti dní. Základní hru The Sims 4 lze obohatit o dodatky, které do simulace přinášejí nové možnosti, ať už v podobě profesí, bydlení či domácích mazlíčků. Hru lze momentálně rozšířit o tyto dodatky: Hurá do práce, Společná zábava, Život ve městě, Psi a kočky, Roční období a Cesta ke slávě.

Jak rozšířit hru The Sims 4?

Hru lze momentálně rozšířit o tyto dodatky: Hurá do práce, Společná zábava, Život ve městě, Psi a kočky, Roční období a Cesta ke slávě. Pro spuštění hry The SIMS 4 je zapotřebí nainstalovat herní službu Origin.

Související příspěvky: