Co znamenají barevné emojis?

Obsah

Co znamenají barevné emojis?

Co znamenají barevné emojis?

Co znamenají barevné srdce emojis? Pokud zjistíte, že se škrábete hlavou a přemýšlíte, co znamenají různé typy, nemějte strach. Projdeme různými způsoby a tím, co symbolizují, abyste zůstali na vrcholu vaší flirtované textové hry!

Co je emoji?

Emoji, neboli emodži. Emoji (v českém jazyce vyslovujeme a můžeme i zapisovat jako „emodži“) slouží v rámci mobilní a webové komunikace k obrazovému vyjádření nějaké věci, nebo skutečnosti, která by jinak byla popsána slovně. Fakticky se tedy jedná o piktogramy svého druhu zobrazující nějakou náladu, činnost, věc, zvíře, místo, počasí a tak dále.

Kde jsou srdce emoji?

Srdce emoji jsou všude. V našich textech vycházejí sociální média a produkty, které kupujeme. Zde je to, co znamená každé barevné srdce, abyste neudělali faux pas. Moderní technologie se stále více zjednodušují, jak let přicházejí, a díky této přímočaré komunikační metodě přichází emojis.

Co znamená zelená emoji srdce?

Zelená emoji srdce také naznačují posedlost nebo žárlivost ve vztazích. Nebo jste našli lásku na den sv. Patrika na různých datacích aplikacích a Instagram. # 3 Žluté srdce. Žluté emoji srdce symbolizují čistotu srdce. Jsou synonymem pro nové počátky, mládí, slunce, jaro, čistotu a sílu.

Související příspěvky: