Jaký je poplatek za stočné?

Obsah

Jaký je poplatek za stočné?

Jaký je poplatek za stočné?

Místní poplatek za stočné 1 poplatek se stanovuje z odebrané vody za minulý rok – počty odebraných m3 za nemovitost obecnímu úřadu poskytuje VaK... 2 v případě, že v nemovitosti není řádné měření používané vody (používání studny apod.), je majitelům nemovitostí... 3 při odběru vody nižším než rozhodná výše, je stočné stanoveno paušálem 4 poplatek je splatný jednou ročně k 31. 5. More ...

Jak se odhlásit od rozhlasového poplatku?

Rozhlasový poplatek hrazený prostřednictvím SIPO prosím odhlaste na kterékoliv pobočce České pošty. Chcete-li se odhlásit od přímé platby rozhlasového poplatku (například proto, že jste přestali vlastnit rozhlasový přijímač nebo žijete ve společné domácnosti, kde je již poplatek hrazen), zašlete Českému rozhlasu písemné čestné prohlášení.

Jaký je rozhlasový poplatek?

Výše rozhlasového poplatku je 45 Kč měsíčně za vlastněný, držený nebo alespoň 1 měsíc užívaný rozhlasový přijímač. Co znamená pojem „domácnost“? Domácnost tvoří fyzické osoby, které spolu trvale žijí. Vždy platí, že „jedna domácnost = jeden poplatek“. Za domácnost se může považovat i samostatně žijící fyzická osoba.

Související příspěvky: