Co jsou stropní lišty?

Obsah

Co jsou stropní lišty?

Co jsou stropní lišty?

Stropní lišty (fabiony) jsou vyrobeny z polystyrenu. Nemusí sloužit pouze k dekoraci interiéru, ale mohou například elegantně zakrýt praskliny v rozích stěn nebo dodatečné instalace elektrických rozvodů. Povrch stropních lišt je hladký a vhodný k přetření jakoukoli vodou ředitelnou barvou.

Jak použít polystyren na strop?

Polystyren na strop je možné použít i na zeď. Doporučujeme však jen v místě, kde nehrozí otěr, například za nábytkem. V případě plošného obložení stěn doporučujeme spíše naše 3D panely.

Proč použít stropní kazety na strop?

Díky našim skvělým cenám již nemusíte hledat stropní polystyrénové kazety ve výprodeji! Při objednávce nad 5 000 Kč máte navíc dopravu zdarma. Zasíláme po celé České republice a na Slovensko. Polystyren na strop je možné použít i na zeď. Doporučujeme však jen v místě, kde nehrozí otěr, například za nábytkem.

Kde můžete vidět stropní kazety?

Stropní kazety od nás můžete vidět v hotelích, kancelářích i domácnostech. Polystyren na strop je zkrátka dekorací i praktickou vychytávkou ve všech interiérech. od nás je můžete mít s dopravou zdarma a za skvělé ceny

Související příspěvky: