Jaké jsou pružiny na trampolínu?

Obsah

Jaké jsou pružiny na trampolínu?

Jaké jsou pružiny na trampolínu?

Dobré skákání na trampolíně zajišťují kvalitní pružiny. Opět doporučujeme ocel, která je ošetřena galvanizací. Pružiny je třeba občas vyměnit, jelikož se mohou uvolnit nebo vytáhnout. Výrobci trampolín nabízejí velké množství různých materiálů a rozměrů, nemusíte mít tedy strach, že je třeba investovat do nové trampolíny.

Jak vybrat správnou trampolínu?

Přinášíme typy, jak vybrat správnou trampolínu, abyste si při prvním použití nezlomili ruku. Po přečtení článku získáte jasnou představu, kterou trampolínu vybrat, a budete moci rovnou skočit do specializovaného obchodu. V první řádě byste si měli uvědomit, na co chcete trampolínu používat.

Jak velká je dětská trampolína?

Trampolína je vybavena nastavitelným odnímatelným držadlem. Nosnost bývá obvykle kolem 100 kg. Již se však objevilo několik podvodných prodejců, kteří nabízeli klasickou vnitřní, tedy dětskou trampolínu, která, jak jsme již zmínili, má nosnost do 30 kg. Váš první skok by potom nemusel dopadnout dobře.

Jak je trampolína bezpečná?

Aby byla trampolína dostatečně bezpečná, je nutné mít pružiny správně zakryté. U levnějších variant se můžete setkat s obyčejnou plachtou, která není důkladně přidělaná a může hrozit poranění právě o odkrytou pružinu. Při nákupu si je proto důkladně zkontrolujte, a také zda jsou zakryté i boční části pevným materiálem, který se jednoduše neuvolní.

Související příspěvky: