Kdo je nejlepším soupeřem Netflixu?

Obsah

Kdo je nejlepším soupeřem Netflixu?

Kdo je nejlepším soupeřem Netflixu?

Jediným srovnatelným soupeřem Netflixu je momentálně HBO Go (od 235 Kč), které nabízí kromě tvorby této televizní stanice i řadu filmů velkých hollywoodských studií, a také možnost streamovat zdarma a bez registrace slušný počet seriálů a filmů. Navíc s českými titulky.

Co je Netflix?

Co je Netflix? Netflix je jedna z největších služeb, která poskytuje sledování filmů online. Její obsah využívá přes 139 milionů platících zákazníků ve více než 190 zemích světa. Nabízí seriály i filmy, které mohou uživatelé sledovat online odkudkoliv a kdekoliv.

Kolik stojí streamovací videoslužba Netflix?

Netflix: jak funguje a kolik stojí předplatné? Netflix nabízí v Česku téměř 5000 filmů, seriálů a dokumentů. Jedná se o největší streamovací videoslužbu za předplatné u nás.

Co byste vědět, než si objednáte Netflix?

7 věcí, které chcete vědět, než si objednáte Netflix 1 netflix6.jpg. Stovky filmů, desítky seriálů. Na první pohled toho je hodně, oko zkušeného netflixaře nebo filmového... 2 netflix4.jpg. Netflix se v každém regionu musí vypořádat se stávajícími držiteli práv. Jde nejen o filmy velkých... 3 netflix-logo.jpg. Jak vlastně nabídka Netflixu funguje? Neustále se rozrůstá, ale... More ...

Související příspěvky: