Jaká je barva srdce?

Obsah

Jaká je barva srdce?

Jaká je barva srdce?

Je označována jako barva srdce a obsahuje jemnější kvality červené. -» Stříbrná barva symbolizuje hojnost, romantiku, naději ale také smutek. Tato barva je často oblíbená ve směsi s jinými barvami. -» Je barvou neutrality a kompromisu.

Co je červenou barvou?

Červená je teplou stimulující barvou. Oživuje nás a dodává nám odvahu. Symbolizuje krev, vitalitu, sílu života a energii. Lidé s oblíbenou červenou barvou rádi šíří po okolí svoji srdečnost, upřímnost a touhu po spravedlnosti, ale můžou se také nechat unést k tvrdohlavému prosazování svých omezených názorů až k agresivitě.

Co je stříbrná barva?

Stříbrná barva symbolizuje hojnost, romantiku, naději ale také smutek. Tato barva je často oblíbená ve směsi s jinými barvami. -» Je barvou neutrality a kompromisu. Typická barva stínů vzniklá směsí světla a temnoty. Přitahuje opatrné a málo sebejisté lidi, kteří můžou mít strach ze života.

Co mají lidé s oblíbenou červenou barvou?

Lidé s oblíbenou červenou barvou rádi šíří po okolí svoji srdečnost, upřímnost a touhu po spravedlnosti, ale můžou se také nechat unést k tvrdohlavému prosazování svých omezených názorů až k agresivitě. Probuďte ve svém vztahu více žáru, touhy a vášnivé lásky kyticí červených květů. Rubín, krvavý achát, granát, jaspis.

Související příspěvky: