Kdo byl největším fotbalistou světového fotbalu?

Obsah

Kdo byl největším fotbalistou světového fotbalu?

Kdo byl největším fotbalistou světového fotbalu?

Existovalo (a existuje) mnoho velkých fotbalistů, ale jen nemnoho opravdu významných fotbalových osobností. V následujících kapitolách a ve fotogalerii najdete tucet person, které měly zásadní vliv na historii světového fotbalu a bez nichž by možná tento sport dnes nebyl tím, čím je. Skví se mezi nimi i výrazná česká stopa. David Beckham (Anglie)

Kdo byl nejlepším fotbalistou ruské fotbalové historie?

Dodnes je považován za nejlepšího ruského (sovětského) fotbalistu všech dob. Pomohl Sborné k titulu mistrů Evropy v roce 1960 a stříbrné medaili o čtyři roky později, podílel se také na vítězství na olympijských hrách v roce 1956. Čech, Plánička a 12 dalších nejlepších gólmanů fotbalové historie

Kdo byl nejlepším německým fotbalistou?

Dodnes je považován za nejlepšího německého fotbalistu všech dob. Hráč, který strávil dvanáct sezon v Bayernu Mnichov, je označován za prvního moderního beka v dějinách fotbalu a „vynálezce postu libera.“ Přitom začínal jako záložník a do zadní řady se přesunul až později.

Kdo byl nejlepším hráčem světového fotbalu?

Žebříčků s přívlastkem „nej“, které se týkají fotbalu, bychom mohli vytvořit nebo najít stovky. Většinou jsou zaměřeny na výkon. Ne vždy to však byli ti úplně nejlepší hráči, kdo ovlivňoval dějiny světového fotbalu. Žebříčků s přívlastkem „nej“, které se týkají fotbalu, bychom mohli vytvořit nebo najít stovky. Většinou jsou zaměřeny na výkon.

Související příspěvky: