Kde jsou nejhorší věznice světa?

Obsah

Kde jsou nejhorší věznice světa?

Kde jsou nejhorší věznice světa?

My jsme pro vás vybrali těch 10 nejhorších věznic z celého světa, které vám alespoň trochu přiblížíme. Musíš být přihlášený/á, abys mohl/a uložit článek. Nepodarilo sa uložiť zmeny. Skús sa nanovo prihlásiť a zopakovat akciu. V případě že problémy přetrvávají, kontaktuj prosím administrátora.

Kdo jsou nejhorší zločinci na vězně?

Naleznete tady jen ty nejhorší zločince, kteří rozhodně nejsou za mřížemi kvůli krádežím žvýkaček a ke kterým byste se po prohlédnutí jejich záznamů nechtěli přiblížit ani na krok. Nenajdete tu společenskou místnost s televizí, ani moderní posilovnu. Jediné, co zde na vězně čeká, jsou holé stěny jejich cel a často i každodenní boj o život.

Které vězně se dostala na povrch?

Svědectví z tábora, která se dostala na povrch, mluví o zabíjení novorozenců, znásilňování a náhodném střílení vězňů. Kromě toho některé vězně využívali jako testovací objekty pro chemické zbraně a různé další pokusy.

Kdo jsou vězni v komplexu?

V komplexu se celkově nachází 700 vězňů, kteří mají dohromady na svědomí 3500 lidských životů. Vězni jsou neustále pod dozorem kamer, mají nulový pohyb bez dozoru. Stráže chodí se samopaly a eskortují jednoho vězně klidně i v šesti mužích. Vězni musí při jakémkoliv přesunu chodit ohnutí vpřed s rukama spoutanýma za zády.

Související příspěvky: