Jak si vyléčit cysty?

Obsah

Jak si vyléčit cysty?

Jak si vyléčit cysty?

Jak si vyléčit cysty? Léčení cyst je především přes odpuštění. Musíme si uvědomit, že pokud neumíme odpustit našemu partnerovi jeho chování a s tím související bolest, kterou jsme prožívali, ubližujeme tím nejvíc sami sobě. V partnerství byli vždy dva lidé a na všem se oba podíleli určitou částí svého chování.

Jaké jsou příčiny onemocnění s cystami?

Cysty mohou být vyplněny tekutinou nebo také hlenem, hnisem, mazem atd. Orgány mohou být zaplněné i mnohočetnými cystami – zde mluvíme o cystóze. Časté jsou cysty gynekologické, například na vaječnících. Také můžeme objevit cystu v prsu nebo cysty na játrech. Možnosti vzniku jsou různé. Jaké jsou duševní příčiny potíží s cystami?

Co jsou cysty a myomy?

Cysty jsou plné nespokojených pocitů, zklamání, oběti a toho, že si někdo nezasloužil naši lásku. Mohou se vztahovat k dětství, ale také k blízké minulosti. Cysty a myomy jsou zhmotnělé pocity ublížení a ponížení.

Proč jsou cysty zhoubné?

Z velké části jsou cysty nezhoubné, malé cysty jsou většinou bez jakýkoli příznaků a samy po nějaké době zmizí. Naopak ale vetší prasklá cysta na vaječníku může způsobit zánět v podbřišku, který se projevuje velmi silnou bolestí, nevolností až zvracením a horečkou. Příznaky prasklé cysty. silná bolest v ...

Související příspěvky: