Proč pilulky způsobují autoimunitní onemocnění?

Obsah

Proč pilulky způsobují autoimunitní onemocnění?

Proč pilulky způsobují autoimunitní onemocnění?

Západní medicína léčí autoimunitní onemocnění pokusem o potlačení imunitního systému. Pilulky ale neřeší základní příčinu nemoci, pouze potlačují příznaky, takže člověk může na okamžik zapomenout, že nějakým onemocněním trpí. Kvůli tomu, že pilulky neřeší základní příčinu nebo důvod, může pokračovat další poškozování těla.

Jaké potraviny jsou vhodné pro autoimunitní onemocnění?

Strava by měla být vyvážená a bohatá na všechny nezbytné živiny. Jezte ovoce, zeleninu, celá zrna, zdravé tuky, potraviny bohaté na komplexní sacharidy. U různých druhů autoimunitních onemocnění mohou být některé potraviny důležitější než jiné.

Jak léčit autoimunitní onemocnění?

Jak přirozeně léčit autoimunitní onemocnění? Západní medicína léčí autoimunitní onemocnění pokusem o potlačení imunitního systému. Pilulky ale neřeší základní příčinu nemoci, pouze potlačují příznaky, takže člověk může na okamžik zapomenout, že nějakým onemocněním trpí.

Existuje autoimunitní nemoc?

Existuje více typů autoimunitních nemocí, jako například: 1 cukrovka typu 1 2 revmatoidní artritida 3 lupus 4 onemocnění štítné žlázy 5 roztroušená skleróza 6 psoriáza More ...

Související příspěvky: