Jak je Saturn pro učitele retrográdní?

Obsah

Jak je Saturn pro učitele retrográdní?

Jak je Saturn pro učitele retrográdní?

Saturn je pro každého učitelem, a je-li retrográdní, člověk prošel podobnou výukou už před tímto životem. Jak jdou roky, objevuje se značně velká moudrost, jejímž stálým zdrojem retrográdní Saturn je.

Kdo je stálým zdrojem retrográdní Saturn?

Jak jdou roky, objevuje se značně velká moudrost, jejímž stálým zdrojem retrográdní Saturn je. Ze všech planet je pro Saturna retrogradita nejpřirozenější a nejpříjemnější, protože dává člověku jakousi další šanci zlepšit vztah vytvořený mezi jeho duší, okolnostmi, kterým musel v minulé inkarnaci čelit, a způsobem, jakým jim rozuměl.

Co se děje u retrográdního Saturnu?

Následkem toho se u retrográdního Saturnu objevuje vrozená dospělost, které není možné dosáhnout bez velkého osobního boje a obětování. Retrográdní Saturn vždy naznačuje pokračující karmu z minulých inkarnací. Ať už se jedná o jakoukoli lekci, člověku se daří ji naplňovat jen neobyčejně pomalu.

Kdy přistupuje člověk s retrográdním Saturnem?

Kalendáře na rok 2020 Člověk s retrográdním Saturnem přistupuje záměrně vážně k dokončování všeho, co v minulosti zanechal nedokončené. Má sklon chtít se vracet nazpět, aby zaplnil všechny mezery ve všem, co dříve ve spěchu považoval za dokončené. Tíhne proto k přemýšlivosti a stálosti.

Související příspěvky: