Co se stane, když váš radiátor nehřeje?

Obsah

Co se stane, když váš radiátor nehřeje?

Co se stane, když váš radiátor nehřeje?

Problém však nastane, pokud zjistíte, že váš radiátor téměř nehřeje, a to ani přes to, že jste ho pustili na plný výkon. Nebo je teplá jen jeho polovina.

Jak odvzdušnit radiátor, když nehřeje celý?

Jak odvzdušnit radiátor, když nehřeje celý 1 Kdy odvzdušňovat radiátory. Zásadou by mělo být, že před začátkem topné sezóny by se měl celý uzavřený systém topení... 2 Radiátor nehřeje celý. Pokud radiátory slabě hřejí, většinou jde právě o problém s odvzdušněním. Vzduch, který je totiž... 3 Jeden radiátor nehřeje. V tomto případě jde na 99 % o problém právě se vzduchem v... More ...

Proč radiátor nehřeje?

Důvodem, proč radiátor nehřeje a slyšíte v něm zvuk protékající vody, je pravděpodobně nedostatečné odvzdušnění radiátoru nebo topného systému. Proč se to děje Příčina spočívá obvykle v tom, že celý topný systém nebo některé radiátory nejsou dostatečně odvzdušněny.

Jaké jsou vaše radiátory plné vzduchových bublin?

Nemusíte být odborník na to, abyste odhalili, že jsou vaše radiátory plné vzduchových bublin. Ty se tam dostávají při dopouštění vody do systému. Bohužel se tomu nedá zabránit. Zavzdušněný radiátor poznáte tak, že je celý (nebo třeba jeho část) studený, a to i v případě, že ho pustíte naplno.

Související příspěvky: