Kde seženete kabriolet?

Obsah

Kde seženete kabriolet?

Kde seženete kabriolet?

Kabriolet seženete už za několik desítek tisíc korun, i když samozřejmě v odpovídajícím věku a stavu. Mezi nejlevnější patří Peugeot 206 CC, Peugeot 307 CC, Renault Mégane CC, starší Mazdy MX-5 nebo Fiat Barchetta.

Na co si dát pozor při koupi kabrioletu?

Na co si dát pozor? Když už se tedy pro koupi kabrioletu rozhodnete, nepodceňujte kontrolu jeho technického stavu. Velmi důležité je hledání stop po prodělané havárii - a to v ještě větší míře než u běžných aut, i zdánlivě mírná nehoda totiž může mít zásadní důsledky pro správnou funkci stahovacího mechanismu střechy.

Proč jsou kabriolety pevnou skládací střechou?

Starší kabriolety s pevnou skládací střechou po několika letech provozu často trpí netěsnostmi střechy, gumová těsnění mezi díly střechy a okny se totiž časem unaví a při prudším dešti do kabiny může zatékat.

Proč byl kabriolet 3 představen?

Protože byl kabriolet řady 3 představen až dva roky po sedanu a kombíku, BMW jej vybavilo už novými motory, které jmenované verze obdržely až s faceliftem. Nové agregáty měly hliníkové bloky místo litinových, objevil se úsporný systém EfficientDynamics a zážehové jednotky dostaly přímé vstřikování benzínu do válců.

Související příspěvky: