Proč je bolest žaludku nepříjemná?

Obsah

Proč je bolest žaludku nepříjemná?

Proč je bolest žaludku nepříjemná?

Bolest žaludku je nepříjemný pocit v okolí břicha. Forma bolesti může být různá, od silnějších křečí až po tupou bolest, která se hůře lokalizuje. Přečtěte si, co pomáhá na bolest žaludku, jaké jsou dostupné léky a proč vůbec bolest vzniká.

Co použít na bolest žaludku?

Léky na bolest žaludku. Víte, co použít na bolest žaludku? Pomoci by mohly některé léky a doplňky výživy: Pancreolan forte jsou tablety, které obsahují trávicí enzymy. Ty pomáhají při trávení, a proto jsou vhodné zejména při pocitu přejedení a při těžkosti žaludku.Je vhodný pro děti od 3 let, může se užívat v těhotenství a během kojení.

Co pomáhá na bolest žaludku po jídle?

Co pomáhá na bolest žaludku po jídle 1 Osvědčené babské rady. Existuje mnoho babských rad, které pomáhají na bolest žaludku po jídle. Je však důležité... 2 Bylinné čaje. Lidová medicína používá proti bolesti žaludku bylinné čaje. Nejznámější je mátový čaj, který je nejlepší... 3 Bylinky proti stresu. Bolest žaludku může mít na svědomí také nadměrná psychická zátěž. Pokud máme... More ...

Jak se projeví bolest žaludku?

Bolest žaludku se řadí mezi nepříjemné zdravotní problémy, se kterými se lidé potýkají velice často. Obvykle ji doprovází také další komplikace, jako je například pálení žáhy, nevolnost, zvracení, průjem, pocit tlaku v břiše či nepříjemné křeče.

Související příspěvky: