Jak lze chránit Trvalý svah?

Obsah

Jak lze chránit Trvalý svah?

Jak lze chránit Trvalý svah?

Sklon trvalého svahu se navrhuje v souladu s jeho konečnou úpravou. Ochrana svahu může být prováděna: pomocí: trávy, rostlin, keřů nebo stromů železobetonovými konstrukcemi a kotvami přitížením spodní části a odlehčením v horní části svahu !? Otázky Jak lze zjistit hydrogeologické poměry na staveništi?

Jaký je svah zpevňovat?

Jak je svah, který chcete zpevňovat, veliký, jaký má sklon a jaké je jeho složení. Od toho se odvíjí postup stavebních prací a volba stavebního materiálu. Je totiž zásadní rozdíl v tom, zda chcete zpevňovat terén o sklonu 30° nebo 40°. Stejně tak se jinak zpevňuje svah složený ze stabilní zeminy a jinak svah plný písku nebo jílu.

Jak zpevnit svah na zahradě?

Pokud máte na zahradě svah, který se pomalu a jistě sesouvá, měli byste hodně rychle přemýšlet o jeho zpevnění. Poslouží vám k tomu například betonové tvárnice. Do zpevnění svahu se můžete pustit i svépomocí. Uspořádejte květiny v bytě podle feng-šuej.

Jaká je ochrana trvalého svahu?

Sklon trvalého svahu se navrhuje v souladu s jeho konečnou úpravou. Ochrana svahu může být prováděna: pomocí: trávy, rostlin, keřů nebo stromů železobetonovými konstrukcemi a kotvami přitížením spodní části a odlehčením v horní části svahu

Související příspěvky: