Jak zhubnout v břichu?

Obsah

Jak zhubnout v břichu?

Jak zhubnout v břichu?

Tuk v těchto místech může způsobovat i vážné nemoci, včetně vysokého krevního tlaku, problémů se žlučníkem či metabolického syndromu. Jestli ale chcete zhubnout v téhle oblasti, je důležité přesně identifikovat typ svého břicha. Teprve potom můžete efektivně zhubnout.

Co je alkoholové břicho?

Alkoholové břicho Autor: iStock Je známé taky jako „náhradní pneumatika“. Však se neříká nadarmo, že z piva roste břicho. Ale nejen z piva. Tuhle nehezkou pneumatiku způsobuje i nadměrná konzumace vína a dalších alkoholických nápojů. Nedivte se, že se pak vaše břicho nafoukne a začne růst.

Jaké je břicho v těhotenství?

Na počátku těhotenství bývá břicho normální a nevyklenuté. Ženy mohou někdy v zrcadle vidět změnu v oblasti podbřišku - za tu ale může spíše nadýmání nebo zácpa. První týdny je bříško na pohmat stále měkké a po ránu bývá splasklejší.

Jak se zbavit břicha?

Břicha se zbavíte jen tak, že budete správně a pravidelně jíst a poctivě cvičit. Vsaďte na správný jídelníček. Jednou z nejdůležitějších věcí je správný jídelníček. Stravování asi ze 70 % ovlivňuje celé hubnutí a při hubnutí břicha to platí obzvlášt ...

Související příspěvky: