Co je kočičí dráp?

Obsah

Co je kočičí dráp?

Co je kočičí dráp?

Kočičí dráp je bylina, v produktech vilkakora je použitá kůra z Uncaria tomentosa a má blahodárné účinky na imunitní systém, působí také proti rakovině. Vilcacora roste v Amazonii a používá se pro účely alternativní medicíny na řadu onemocnění. Kočičí dráp má adaptogenní i protirakovinné účinky.

Co jsou nejčastější kočičí nemoci?

Kočky a jejich nejčastější nemoci 1 Kočičí nemoci – paraziti. Paraziti patří mezi nejčastější onemocnění, kterými kočky trpí. Pokud se jedná o blechy nebo... 2 Infekční nemoci. Infekční nemoci patří mezi mnohem větší hrozbu než parazitická onemocnění. ... Kočky se proti... 3 Toxoplazmóza. Toxoplazmóza je zákeřná nemoc, která se přenáší trusem nakažené kočky. Je velmi... More ...

Co je Kočičí infekční onemocnění?

Jedná se o nebezpečné kočičí infekční onemocnění, které téměř vždy pro kočičího mazlíčka končí tragicky. Projevuje se postupným selháváním imunitního systému, dokud kočka nezemře. Tento kočičí virus se nedá vyléčit, pouze prodloužit. V případě tohoto onemocnění je dobré uvažovat o uspání kočky, než prodloužení jejího trápení.

Související příspěvky: