Jak vytvořit strukturovaný životopis?

Obsah

Jak vytvořit strukturovaný životopis?

Jak vytvořit strukturovaný životopis?

Struktura. Celý váš strukturovaný životopis by se měl vejít na jednu stránku velikosti A4. Pokud je to nutné, je možné se rozepsat na dvě strany, ale to by mělo být maximum. Je potřeba si uvědomit, že personalista, kterému se dostane váš životopis do ruky, má omezený čas na to, aby vámi poskytnuté informace vyhodnotil.

Jak napsat životopis v profesní oblasti?

Dokonale promyšlený a dobře napsaný životopis je v profesní oblasti totéž jako disponovat unikátními schopnostmi. Zatímco ostatní lidé namáhavě šplhají vzhůru k vysněnému zaměstnání, vy si navléknete purpurový plášť a vystřelíte vzhůru nadzvukovou rychlostí.

Jaký je funkční formát životopisu?

Využijte oněch 6 až 7 vteřin, během nichž oko věnuje textu pozornost! Funkční formát životopisu se v první řadě zaměřuje na měkké a tvrdé dovednosti. Jestliže jste čerství absolventi a nedostává se vám zkušeností nebo přecházíte do nového oboru, měli byste zvažovat právě funkční formát.

Proč se životopisy předkládají ve formátu PDF?

U většiny životopisů je obecně přijímaným standardem, že se předkládají v souborovém formátu PDF. Výhody jsou ve většině případů jasné: univerzální formátování, které se nemění, ať je zobrazíte odkudkoli, a možnost dokument přečíst ve většině softwarových systémů.

Související příspěvky: