Kdo je tato opice?

Obsah

Kdo je tato opice?

Kdo je tato opice?

Tato Opice má velkou intuici, schopnost přežít, dobrý odhad na lidi a situace. Bývá velkým hercem a komediantem, zároveň je obdařena nesmírným citem a odhadem. Miluje své děti, více lpí na citových vztazích a bývá mazlivá a přívětivá. Tato Opice se chová pro toto znamení velice netypicky, je konzervativní a hrdá.

Kdo je opice?

Za ní obratně skrývá své zištné cíle, rafinovaně získává úsluhy a výhody, o něž jakoby vůbec nestojí a které přijímá jako samozřejmost. Je lásky plná a dokonce ochotná vždy nějak pomoci. Své nevalné mínění o druhých skrývá za svoji laskavost a vlídnost. Opice je inteligentní a intelektuální povahy, čte vše a velmi mnoho.

Jsou opice oddělené ocasy?

Všechny opice mají více méně oddělený palec s nehty, jejich končetiny jsou schopny uchopit předmět. Jsou opice, které mají dlouhý, krásný hustý ocas (chvostanovití) nebo naopak ocas chápavý, za který se dokonce mohou i pověsit a používají ho jako pátou končetinu (chápanovití), nebo nemají ocas vůbec (gibonovití).

Kdo vnáší vodu do znamení opice?

Kov Opici kultivuje a omezuje její expanzivní energii, usměrňuje a určuje jí hranice, které potom tento člověk nedokáže překročit. Voda vnáší do znamení Opice impozantní zjev, dominantní, hrdé vystupování a dojem nesmírné síly, kterou tato Opice na své okolí působí. Velkou předností tohoto člověka je jeho vliv a první dojem.

Související příspěvky: