Jaké jsou průměrné teploty v Marseille?

Obsah

Jaké jsou průměrné teploty v Marseille?

Jaké jsou průměrné teploty v Marseille?

Průměrné měsíční teploty (denní a noční) v Marseille. Průměrné roční srážky (déšť a sníh) a dny deštivého počasí na měsíc v Marseille. Teplé, slunné měsíce pro výlet do Marseille Graf měsíčních průměrných teplot ve dne a v noci v Marseille. Prezentace vysokých a nízkých teplot dle sezony v Marseille.

Jaké jsou měsíční průměry teploty?

Měsíční průměry Teploty [°C] leden únor březen duben Průměrné 17 17 18 18 Maximální 19 19 20 20 Minimální 15 15 15 15 Moře 20 19 19 19

Proč je teplota 37 °C špatná?

Ve skutečnosti naše těla docela rychle „chladnou“ a naše obvyklá průměrná teplota je nižší, než bývala ještě relativně nedávno. Není přitom úplně jasné, co to způsobuje. Za vžitý údaj o průměrné „zdravé“ teplotě 37 °C vděčíme německému lékaři Carlu Reinholdovi Augustovi Wunderlichovi.

Jaká byla průměrná tělesná teplota mužů?

Celkově vědci použili 677 423 naměřených údajů o teplotách pacientů a ukázalo se, že během dvou staletí mužům klesla průměrná tělesná teplota na 36,6 °C proti 37,16 °C. Nabízí se sice vysvětlení, že naměřené hodnoty byly prostě jen chybné, ale i to vědci vzhledem k více než půlmilionu měření vylučují.

Související příspěvky: