Jak snížit video v VLC?

Obsah

Jak snížit video v VLC?

Jak snížit video v VLC?

VLC nabízí skvělý způsob, jak upravit své video s jednoduchými nástroji. To nemusí být že prémie editační nástroj, ale dělá základní úlohy dělení/stříhání videa. Můžete také sloučit vytvářet zábavné video. Část 1: Jak snížit video v VLC?

Co je VLC?

VLC je silný a kreativní média player software, který nejen přehrává multimediální soubory, ale dává funkce editace software. I když to není tak silný jako prvotřídní úroveň editace software pro průměrného uživatele, dělá práci. Můžete vyjmout, sloučit, přidat efekt a vytvářet zábavné videa.

Jak upravit video na VLC?

Jak pro střih videa na VLC? VLC nabízí skvělý způsob, jak upravit své video s jednoduchými nástroji. To nemusí být že prémie editační nástroj, ale dělá základní úlohy dělení/stříhání videa. Můžete také sloučit vytvářet zábavné video.

Jak rychle převést videa na VLC Player?

Převede 30 krát rychleji než převaděč nebo VLC, samotné. I s těžkými formátů jako typy formátu 4 K , tento software běží hladké a dává požadovaný výsledek. Nyní můžete převést vás videa pomocí Wondershare Video Converter ultimate a upravte ji na VLC player.

Související příspěvky: