Jak klesnout teplota vzduchu při vytápění?

Obsah

Jak klesnout teplota vzduchu při vytápění?

Jak klesnout teplota vzduchu při vytápění?

V tělocvičnách nesmí při vytápění teplota vzduchu klesnout pod 16 °C; v jídelnách, halách a v dalších místnostech pro krátkodobý pobyt pod 18 °C. V hygienických zařízeních s výjimkou záchodu nesmí teplota vzduchu při vytápění klesnout pod 20 °C; na záchodech pod 16 °C a jde-li o předškolní zařízení pod 18 °C."

Jaká je maximální teplota v kanceláři?

Minimální teplota v kanceláři by tak měla být 20 °C. Maximální pak 27 °C. Stejné hodnoty platí také pro podobné práce v sedě, například sestavování a třídění drobných lehkých předmětů, laboratoře apod.

Jaké jsou teploty pro dlouhodobý pobyt?

Teploty musí být následující: 1 učebny, pracovny, místnosti určené k dlouhodobému pobytu – minimálně 20 °C 2 tělocvičny – minimálně 18 °C 3 šatny – minimálně 20 °C 4 sprchy – minimálně 24 °C 5 záchody – minimálně 18 °C 6 chodby – minimálně 18 °C. More ...

Jaká je maximální výsledná teplota větrání čerstvým vzduchem?

Jmenovitě pro učebny je uvedena minimální výsledná teplota 20°C, optimání výsledná teplota 22 ± 2°C a maximální výsledná teplota 28°C, rychlost proudění vzduchu 0,1 až 0,2 m/s, relativní vlhkost 30 až 65 % a Intenzita větrání čerstvým vzduchem 20 až 30 m3 na 1 žáka.

Související příspěvky: