Jak se odvzdušňovat v panelovém domě?

Obsah

Jak se odvzdušňovat v panelovém domě?

Jak se odvzdušňovat v panelovém domě?

Při odvzdušňování radiátorů v panelovém domě spolupracujte se sousedy 1 Jak často je třeba odvzdušňovat. Obecně platí, že čím starší otopná soustava, tím častěji je třeba odvzdušňovat. ... 2 V bytových domech záleží na systému. Odvzdušňování topení v panelovém domě je většinou komplikovanější než v rodinném... 3 Odvzdušňování je často týmová snaha. U panelových domů je však... More ...

Co jsou automatické odvzdušňovací ventily?

Automatické odvzdušňovací ventily se dávají spíše do hodně komplikovaných otopných systémů, kde je nebezpečí vzniku vzduchových kapes, ale to jsou jiné ventily než k radiátorům, říká se jim hrníčky. Kovové ventily se používají do starých litinových radiátorů.

Co je pojistné ventily u ohřívačů vody?

Roman Vavřička, Ph.D., ČVUT v Praze, Fakulta strojní, Ústav techniky prostředí Článek přibližuje problematiku instalace pojistných ventilů u ohřívačů vody.

Jaká je délka pojistného ventilu kanalizace?

Hadice byla vedena v délce cca 3,5 m ke vstupu do odtokového potrubí kanalizace a byla do něj zaústěna v délce cca 30 cm. Takto provedené napojení pojistného ventilu na odtokové potrubí kanalizace porušuje všechny výše uvedené zásady instalace a v konečném důsledku mělo fatální následky.

Související příspěvky: