Kdy koupit tlumič na zbraň?

Obsah

Kdy koupit tlumič na zbraň?

Kdy koupit tlumič na zbraň?

Naposledy upravil (a) erteple dne pát 25. led 2019, 10:20, celkem upraveno 1 x. Pokud by bylo možné koupit tlumič, tak bych si určitě jeden pořídil na zbraň určenou k obraně domácnosti. Pokud vím v USA se dělají tlumiče na "AK47" tedy 7.62x39 a taky to většinou šroubují na tovární závity takže to jde.

Kdy použít tlumič?

Vezmu-li lidi, které znám a na střelnicích pravidelně potkávám, ani u nich si nedokážu představit, kdy by tlumič mohli použít. Pokud vysloveně nevadí, tak alespoň obtěžuje a znesnadňuje střelbu - tím myslím u plinkigu (plechovek). Jako zábavnou představou se mi jeví např. LOS stílený s tlumiči.

Jak funguje zbraňový tlumič hluku?

Jak funguje zbraňový tlumič hluku? Ad Poli: Myslim ze ne ke slusnym vysledkum, ale vubec k nejakym vysledku, protoze ten sonicky tresk je IMHO jeden z hlavnich zdroju hluku. Ale bohuzel priznavam ze teoretizuju, nikdy jsem s tlumicem nestrilel.

Kolik lidí je v tlumičích?

V tlumičích se opravdu vyzná pár lidí v ozbrojených silách, pár lidí z vojenských škol a pár lidí zabývajících se akustikou. Celkem jich v ČR může být méně než 10. Proč si myslí, že někdo z nich bude tady na fóru a dále bude ochotný vysvětlovat věci, o kterých může být podezření, že je tazatel hodlá nelegálně využít?

Související příspěvky: