Jaké jsou druhy korálů?

Obsah

Jaké jsou druhy korálů?

Jaké jsou druhy korálů?

Druhy korálů 1 Sardinský korál má středně červení zbarvení a je velmi populární. Pokud se ale objeví korál křiklavě červený, není to materiál ze Sardinie, ale výsledek umělého barvení. 2 Korál Momo má krásně světle červenou až lososovou barvu a často ho mohou zdobit bílé šmouhy. 3 Korál Moro je zbarven sytěji, v barvě „volské krve“. Představuje nejvzácnější a také nejdražší odrůdu ušlechtilých korálů a pochází z moří oblévajících italské břehy. ...

Proč jsou koráli příbuzné koráli?

Koráli mají přerůzné barvy, tvary a velikosti, příbuzné koráli si mohou být na první pohled zcela nepodobné a nebo naopak. Drobné detaily korálů jsou fascinující a podobností či rozdílů mezi jednotlivými druhy si často můžete všimnout teprve na makro fotografiích nebo pod mikroskopem.

Jaké jsou rozdíly v korálových útesech v Egyptě?

Drobné detaily korálů jsou fascinující a podobností či rozdílů mezi jednotlivými druhy si často můžete všimnout teprve na makro fotografiích nebo pod mikroskopem. Veškeré fotografie korálů, které zde naleznete, byly pořízeny při potápění na korálových útesech v Egyptě v okolí Hurghady .

Související příspěvky: