Kdo je vpuštěn na Ukrajinu?

Obsah

Kdo je vpuštěn na Ukrajinu?

Kdo je vpuštěn na Ukrajinu?

Cestování na Ukrajinu 1 Osoba, která posledních 14 dní pobývala na území země z červené zóny, při vstupu na území Ukrajiny předloží pojištění... 2 Pokud osoba přijíždí ze země tzv. zelené zóny, nebo v ní posledních 14 dnů pobývala, bude vpuštěna na Ukrajinu bez... More ...

Jak je platnost víza na Ukrajinu ukončena?

Toto opatření umožňuje vstup a pobyt na území Ukrajiny bez víza v délce 90 dnů. Pro cestu na Ukrajinu je nutný platný cestovní pas s minimální dobou platnosti 3 měsíce. Platnost zápisů dětí v cestovních dokladech rodičů byla ukončena dnem 26. června 2012.

Jak zrušit zákaz vstupu cizinců na Ukrajinu?

Ukrajina zrušila zákaz vstupu cizinců na území Ukrajiny, který platil do 28. září a aktualizovala pravidla vstupu cizinců na svoje území. Cizinci cestující do Ukrajiny musejí předložit pojištění nákladů souvisejících s léčbou COVID-19 či pozorováním (umístěním v karanténním zařízení).

Jak počítat s vývozem z Ukrajiny do Evropské unie?

Při vývozu zboží z Ukrajiny do Evropské unie je však nutné počítat s výrazně odlišnými předpisy členských zemí EU (zejména v množství cigaret, alkoholu). Na základě dosavadních zkušeností se nedoporučuje turistům cestovat na území Ukrajiny se slzným plynem ve spreji.

Související příspěvky: