Co je větší výpočetní výkon na PS4?

Obsah

Co je větší výpočetní výkon na PS4?

Co je větší výpočetní výkon na PS4?

Playstation 4 nabízí 10x větší výpočetní výkon jak Playstation 3. Konzole má 8GB vysokorychlostních GDDR5 paměti, osmi jádrový CPU x86 a výkonný grafický čip. Lze tak říci, že vývojáři mohou vytvářet větší a podrobnější světy, než jak tomu bylo na PS3.

Jak připojit systém ps4tm k TV?

Připojte systém PS4™ k TV. Než síťový kabel AC zapojíte do zásuvky elektrické sítě, propojte všechny kabely. Tvar konektoru se liší v závislosti na systému PS4™. Tvar konektoru se liší v závislosti na systému PS4™. Budete-li systém PS4™ mít ve svislé poloze, použijte vertikální stojan (prodává se samostatně).

Jaké je připojení k internetu na PS4?

PS4 má také integrované 802.11 b/g/n Wi-Fi pro připojení k internetu a Bluetooth 2.1 pro bezdrátový ovladač DUALSHOCK 4. Má Playstation 4 externí zdroj "cihlu"? Playstation 4 je navržen s vnitřním napájením, takže nemá externí "cihlu". Budu si moci vyměnit pevný disk za větší?

Jaký je výkon grafického čipu PlayStation 4?

Playstation 4 grafický čip obsahuje 18 Computer jednotek, které dohromady garantují výkon 1.84 teraflops, který může být použit nejen pro grafiku, ale taky další úkony. GPU může využívat 8GB paměti GDDR5 s propustností 176 GB/za vteřinu.

Související příspěvky: