Jak uvádět záliby ve svém životopisu?

Obsah

Jak uvádět záliby ve svém životopisu?

Jak uvádět záliby ve svém životopisu?

Uvažujete-li o tom, jak a kdy uvádět ve svém životopisu záliby, měli byste uvažovat jako náborový manažer. Zaměstnavatelé hledají uchazeče, kteří kromě praktických zkušeností nebo vzdělání disponují také měkkými dovednostmi typu smysl pro detail, ochota přijímat nové úkoly, schopnost týmové komunikace.

Jak umístit záliby do životopisu?

Záliby umístěte do závěrečné části životopisu nebo do postranního sloupce, který uvádí doplňující informace – podle toho, jakou šablonu životopisu použijete. Záliby uvádějte v životopisu ve zvláštním oddíle v odrážkách pouze v případě, že máte málo relevantních zkušeností.

Jaké jsou zájmy profesionálního životopisu?

Zájmy jsou skvělou příležitostí, jak už tak velmi dobrý profesionální životopis trochu polidštit a udělat ho ještě zajímavější. Chybou ale je uvádět obecné zájmy typu film, četba, nebo cestování, které se opakují skoro v polovině všech životopisů. Popiš svoje zájmy co nejkonkrétněji, např. místo četba napiš čtení anglické literatury faktu typu Seth ...

7 tipů, jak napsat dobrý životopis?

7 tipů, jak napsat dobrý životopis 1 Nahoru napiš svůj profesní profil. Profesní profil je kus textu hned pod jménem, na samém začátku životopisu. ... 2 Neopisuj popisy pracovních míst, popiš svoje výsledky. Životopis většiny lidí vypadá, jako by ho opisovali z formálních popisů pracovních míst, které zastávali. 3 Nastrkej do životopisu co nejvíc čísel. Pokud máš problém s předchozím bodem, snaž se najít co nejvíc čísel, kterými můžete svoji práci popsat nebo nějak „zarámovat“.

Související příspěvky: