Jak poslat přílohu v Gmailu?

Obsah

Jak poslat přílohu v Gmailu?

Jak poslat přílohu v Gmailu?

V Gmailu máte limit do 25 MB, pokud jste někdy zkusili poslat velký soubor jako přílohu v Gmailu, může to být opravdu těžké. Mnoho Gmail uživatelů neví ani nerozumí jak nakládat s velkými Gmail přílohami, ale existuje několik způsobů jak je odeslat zkrze Gmail.

Jak vytvořit novou zprávu v Gmailu?

1. Vytvořte novou Zprávu Začněte s základním Gmail oknem. Klikněte na vytvořit novou zprávu. K vytvoření nové zprávy, klikněte na tlačítko Compose v Gmailu. 2. Připojte soubor Soubory menší než 25 MB mohou být připojeny přímo k Gmail zprávě.

Jak poslat soubory k emailové zprávě?

Můžete použít Google Drive k připojení souboru k Emailové zprávě. Jak poslat souborové přílohy použitím Zip dokumentů. Zazipování více souborů do jednoho Souboru při použití MS Windows operačního systému, otevřete File Explorer (prohlížeč souborů) okno a najděte složku, ve které soubory máte uloženy.

Jaké jsou limity e-mailů v Gmailu?

Poznámka: Pokud v Gmailu používáte účet z práce, školy nebo jiné organizace, přečtěte si o limitech na posílání e-mailů z pracovního nebo školního účtu Gmail. Tato zpráva se vám může zobrazit, pokud pošlete jeden e-mail více než 500 příjemců nebo pošlete více než 500 e-mailů během jednoho dne.

Související příspěvky: